Notícies

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) presenta el projecte ‘Protocol per a la minorització del risc de contagi de la COVID-19 en el desenvolupament de la pràctica del basquetbol’, en format ESBORRANY, pendent d’aprovació per part de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF) i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

El protocol per a la minorització del risc de contagi de la COVID-19 en el desenvolupament de la pràctica del basquetbol’ serà d’obligat compliment per a la pràctica del basquetbol (amateur) en totes les categories, competicions, tornejos i esdeveniments esportius que s’organitzin, es promoguin i s’autoritzin per l’FCBQ arreu de Catalunya.

 

 

ACTIVITAT ESPORTIVA A LA FASE 0 I FASE 1

Des de l’àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) encapçalada per la Dra. Silvia Treviño, s’han preparat un seguit d’infografies en aquest sentit sobre la Fase 0 i Fase 1 pels federats i federades del Bàsquet Català. Per això, des de BQSalut ens han facilitat una sèrie de consells per a poder aclarir quines activitats esportives es poden realitzar durant el pla de desconfinament marcat per les autoritats pertinents.

És per això, que mitjançant un comunicat han aclarit les condicions que hi haurà a partir de dilluns 11 de maig per poder realitzar activitat esportiva a nivell professional i no professional.

LA FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL DONA PER FINALITZADES TOTES LES COMPETICIONS FEDERADES 19/20.

El passat 28 d’Abril a les 12:00 del mig dia, la FCB va emetre un comunicat oficial atenent els diferents escenaris de desescalada proposats per les autoritats competents del confinament, provocat per la COVID-19 i va decidir donar definitivament per finalitzades totes les competicions federades.